4 & 5
MEI 2024

X-OVER

Exposantenlijst 2024

X-OVER

X-Over - The Every Day Bag


De gebruikers van de rugtassen omschrijven de rugtassen met de volgende kernwoorden;

VRIJHEID, VEILIGHEID EN INNOVATIE.


Het klinkt gek in deze tijd, maar er zijn echt rugtassen die niet aan je schouders gaan trekken. X-Over is zo’n tas, door gebruik te maken van de extra band(en) draag je de tas bijna volledig op je borst en de rug en worden de schouders minimaal belast. Daarnaast geen last meer van schurende banden onder de armen, hierdoor nooit geen irritatie onder de armen, en het belangrijkste van al volledige BEWEGINGSVRIJHEID.
Een groot verborgen vak op de rug, wat je altijd tegen het lichaam aan draagt. Altijd VEILIG je IDpapieren, portemonnee en telefoon opgebogen. Daarnaast is de tas in 1 handbeweging naar voren te draaien zodat snel zelf bij je je eigenspullen kan komen.

De X-Over is er in vele INNOVATIEVE uitvoeringen en voor vele verschillende doeleinde te
gebruiken, van dagelijks gebruik tot een zware wandeling in de bergen, voor motorrijders en voor fietsers ieder zijn eigen X-Over.

Naast de dagelijkse lijnen (o.a. Barcelona, Frankfurt, Landscape en Joyride) die waterafstotend zijn er ook sportlijnen beschikbaar.

De Sportline tassen zijn extreem waterafstotend, en beschikken over een extra band, voorbetere fixatie op de rug van de rugtas.
Er zijn 5 sportlijnen, die weer onderling kleine verschillen hebben.


 Wintersport lijn is speciaal ontwikkeld voor de wintersport met o.a. een
veiligheidsprotectie op de rug en een hoes voor de skibril.


 Motorsport lijn deze heeft ook de veiligheidsprotectie op de rug en extra reflectie strepen op de tas voor betere zichtbaarheid.


 Summersport lijn heeft een ventilatie op de rug en is speciaal ontwikkeld voor de
wandelaars die een bui regen niet uit de weg gaan, tevens zijn er inmiddels vele
wandelvierdaagse lopers die deze tas vol naar tevredenheid gebruiken.


 Bike lijn heeft ook een ventilatie op de rug en is ook extreem waterafstotend, maar heeft net als de motorsport lijn extra reflectie streep voor betere zichtbaarheid, natuurlijk
mogen we het opberg vak voor de bandenreparatiesetje ook niet vergeten.

Deze sportlijnen zijn verkrijgbaar in M (10 ltr) en L (13 ltr) uitvoering, en al deze tassen beschikken over ons unieke 4-puntssysteem.

Agility lijn is er zeker 1 die we niet mogen vergeten, dit is een kleine tas met inhoud van 6 liter, en de enige in zijn maat met het drie puntsysteem, extra ventilerende achter rug en extreem waterafstotend.


Graag nodigen wij u uit om eens kennis te maken met al deze verschillende soorten en kom ze uitproberen bij ons op de stand tijdens de Motorminds in Kortrijk. Tijdens de beurs hebben wij speciale prijzen of bestel de X-Over online op www.x-over.nl met de kortingscode BRS20.

Productgroep
Lifestyle & fashion, Motorcycle clothing, Travel
Merk
GEEN
Website Catalogus
Productgroep
Lifestyle & fashion, Motorcycle clothing, Travel
Foto's
Merk
GEEN

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies