4 & 5
MEI 2024

YAMAHA

Exposantenlijst 2024

YAMAHA

Yamaha Motor Europe N.V. is het Europese regionale hoofdkantoor dat volledig eigendom is van Yamaha Motor Co., Ltd in Japan. Hoewel Yamaha-producten al enige tijd in Europa werden gedistribueerd, werd Yamaha Motor Europe N.V. officieel opgericht op 24 oktober 1968. Na verloop van tijd hebben we ons marktpotentieel uitgebreid en zijn we momenteel actief in meer dan 40 Europese landen.

Kando is een Japans woord om de diepe voldoening en opwinding uit te drukken die je krijgt wanneer je iets tegenkomt van uitzonderlijke waarde, kwaliteit en prestatie. Het is een opwindende emotie die uw leven meer pit geeft en uw hart sneller doet kloppen!

Sinds onze oprichter, Genichi Kawakami, Yamaha Motor in 1955 oprichtte, is het onze missie geweest om u, als onze gewaardeerde klant, Kando te bieden via onze producten en onze diensten.

Onze producten en diensten zijn ontworpen en geproduceerd door Yamaha-mensen die echt plezier hebben in wat ze doen, en hun doel is om u de allerbeste ervaring te bieden die mogelijk is.

Of u nu sneller wilt RACEN, de passie van het rijden wilt VOELEN of de beste oplossing wilt vinden om slimmer te bewegen, wij hopen dat u de Yamaha-producten en -diensten vindt die u de Kando-beleving geven.

 

Alle merken onder één dak: RAES
RAES Motoren in Oostende is de gloednieuwe Yamaha-verdeler voor de regio Noord-West-Vlaanderen. Brand manager Koen Claeys staat u samen met zijn team van drie doorgewinterde “motards” en Yamaha specialisten graag bij met gepast advies in uw zoektocht naar een nieuwe motor, scooter, waverunner, ATV of e-bike.

Familiaal ondernemerschap
Doorgedreven ondernemerschap en West-Vlaamse goesting om te groeien, liggen aan de basis van RAES MOTOREN en RAES AUTOGROEP in Oostende. De familie Raes startte in 1975 met een Honda-garage in Moerkerke bij Damme. 45 jaar later staat de familie Raes met 2 generaties aan het hoofd van in totaal 6 vestigingen in Brugge, Oostkamp, Damme & Oostende.

Het is de missie en de grootste ambitie van zowel de familie Raes als van alle medewerkers om u, onze klant, een warme en persoonlijke ontvangst te geven, om u een service te bieden van het hoogste niveau, en om u veilig de weg op te laten gaan.
Daar gaan we voor, elke dag opnieuw.

 

Productgroep
Motorcycle brands, Equipment, Motorcycle clothing, Event/workshop/training, Helmet & Communication, Luggage, Dealer, Maintenance & spare parts
Merk
Yamaha
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Motorcycle brands, Equipment, Motorcycle clothing, Event/workshop/training, Helmet & Communication, Luggage, Dealer, Maintenance & spare parts
Foto's
Merk
Yamaha





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies