3 & 4
MEI 2025

Brands


BMW Motorrad bouwt fascinerende machines voor elke vorm van rijplezier op twee wielen. Of je voorkeur nu uitgaat naar een wereldreis of een circuittraining. Of je liever geniet van ontspannen toeren of in de stad graag alle verkeersdrukte achter je laat. Elke motorliefhebber kan bij BMW zijn machine tot in de details op persoonlijke wensen afstemmen.

Het is de ambitie van BMW Motorrad om innovatieve, individuele machines te ontwikkelen. Zonder uitzondering de benchmarks in hun klasse. Zodat elke BMW rijder kan genieten van datgene waar bij BMW Motorrad alles om draait: rijplezier.

Beleef een onvergetelijke ervaring tijdens Motominds 2024 terwijl je onze legendarische modellen ontdekt en proefrijdt. Ontdek de innovatieve E-clutch transmissie van Honda, die motorrijden naar nieuwe hoogten tilt. En als je gewoon zin hebt in een gezellig praatje over jouw passie voor motoren en reizen, dan ben je hier ook aan het juiste adres!

"READY TO RACE" - voor KTM zijn deze drie woorden veel meer dan alleen een slogan. Ze staan voor de hele bedrijfsfilosofie van de ontwikkeling van voertuigen die zich zonder aanpassingen in elk race laten gelden. Rechtstreeks van de dealer naar het parcours en de strijd om de overwinning in.
"READY TO RACE" blijft ook in de toekomst de filosofie van KTM - in de ontwikkeling en productie, evenals in het gebruik van zijn voertuigen.

Benelli motoren, ons eerbetoon aan Italiaanse passie en precisie, gemaakt om te inspireren en te betoveren. Met meer dan een eeuw aan vakmanschap en innovatie, streeft Benelli ernaar om grenzen te verleggen en dromen waar te maken. Kom daarom tijdens Motominds één van onze modellen van Benelli testen!

Suzuki motoren brengt rijplezier tot leven met passie en technologie. Met toewijding aan innovatie en kwaliteit, streeft Suzuki naar de ultieme rijervaring. Voor elke reiziger die voor onze motor kiest, zijn we de metgezel die avontuur mogelijk maakt. Kom daarom tijdens Motominds één van onze modellen van Suzuki testen!

Sinds de oprichting heeft Hyosung zich gevestigd als een toonaangevende naam op het gebied van Koreaanse motorfietsen, waarbij het merk de normen voor kwaliteit en innovatie continu verder heeft weten te ontwikkelen.

Hyosung zet de traditie voort met nieuwe, moderne updates. Deze twee laatste nieuwe 125cc- en 300cc modellen zijn het resultaat van een passie voor techniek en het continu streven naar perfectie door de ingenieurs van Hyosung.

Royal Enfield is het oudste merk motorfietsen dat nog continu in productie is en maakt al sinds 1901 prachtig vormgegeven motorfietsen.

Royal Enfields zijn aantrekkelijk, ongecompliceerd, toegankelijk, duurzaam en ongelooflijk leuk om op te rijden; een voertuig voor verkenning en zelfexpressie.

Het is een benadering die het merk Pure Motorcycling noemt.

Media partners


Motormeiden is het grootste online motorplatform voor vrouwen in Belgie en Nederland. Wij organiseren ruim 40 evenementen per jaar. Van leuke motorreizen, ritjes in de buurt tot bochtentrainigen of offroad events. Motormeiden gaat over alles wat met motoren en de lifestyle daar omheen te maken heeft. Je hoeft geen lidmaatschap voor Motormeiden te hebben, je kunt het platform supporter door een clubshirt te kopen of door mee te helpen. Benieuwd wat we nog meer doen? www.motormeiden.tv

Motorrijder is een onafhankelijk maandblad voor en door gepassioneerde motorrijders. Opgericht in 1980, biedt Motorrijder al meer dan 40 jaar een unieke kijk op de motorwereld: no-nonsense, met een gefundeerde mening en volledig onafhankelijk. Motorrijder brengt een evenwichtige mix van rijtests, reizen, motorsport, achtergrondverhalen, eigenzinnige reportages, interviews, toerroutes, motornieuws, praktische info, motorgeschiedenis… Allemaal zaken die ook aan bod komen in de maandelijkse Motorrijder Podcast, en natuurlijk ook op de Motorrijder website. Kortom, Motorrijder biedt luister- en leesvoer dat niet alleen doet dromen, maar ook goesting doet krijgen om op de motor te stappen!

Event partners


Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies