3 & 4
MEI 2025

TRIUMPH Motorcycles

Exposantenlijst 2024

TRIUMPH Motorcycles

- Triumph Motorcycles werd voor het eerst opgericht in 1902 en vierde in 2022 dat het al 120 jaar motorfietsen produceert. Triumph Motorcycles is al meer dan drie decennia gevestigd in Hinckley, Leicestershire, en heeft iconische motorfietsen geproduceerd die een perfecte mix zijn van authentiek design, karakter, charisma en prestaties.

- Met meer dan 83.389 afgeleverde motorfietsen in het kalenderjaar 2022 en meer dan 740 dealers over de hele wereld is Triumph de grootste Britse motorfietsfabrikant.

- Deze focus, innovatie en passie voor techniek hebben vandaag de dag geleid tot een breed scala aan motorfietsen geschikt voor alle motorrijders, waaronder de verbluffende nieuwe Speed Triple 1200 RR, Tiger Sport 660 en Trident 660, de ontembare Tiger 1200 en de nieuwe Tiger 900, de wereldleidende Rocket 3 R en GT, de nieuwe high-performance Street Triple 765 RS, de iconische Scrambler 1200, en de legendarische Triumph Bonneville familie inclusief de Bonneville Bobber, Thruxton RS, Speed Twin 900, Scrambler 900, en de iconische Bonneville T120 en T100 en de verbluffende Stealth Collection moderne klassiekers.

- De Triumph Bonneville, beroemd geworden vanwege Triumphs snelheidsrecord op de Bonneville Salt Flats in Utah (VS) in 1956, was de originele Britse superbike en een racewinnaar direct uit de krat, gekozen door beroemde motorrijders uit het verleden vanwege zijn legendarische rijeigenschappen, stijl en karakter. Onlangs geüpdatet met nog meer prestaties, vermogen en stijl, zijn het dat rijgedrag, karakter en iconische uiterlijk, in combinatie met moderne, op de rijder gerichte technologie die van de nieuwe Bonneville-familie dé authentieke, moderne klassieker van dit moment maken.

- Triumph heeft een roemrijke racegeschiedenis en heeft in bijna elke klasse en elk gebied van de motorsport meegedaan aan races en deze gewonnen. Van het winnen van de allereerste TT op het eiland Man in 1908, via de dominantie op de weg en het circuit in Europa en Amerika in de jaren zestig, tot de hedendaagse prestaties in de racerij met de Triumph Triple aangedreven Supersports-titels van 2014 en 2015 en World SuperSport-races, Isle of Man Supersports TT-overwinningen in 2014 en 2019, met dank aan Gary Johnson en Peter Hickman, en in 2022 met nog een overwinning op de legendarische Daytona 200 door Brandon Paasch op de Street Triple 765.

 

Productgroep
Motorcycle brands, Dealer
Merk
TRIUMPH
Shape Created with Sketch.
Productgroep
Motorcycle brands, Dealer
Foto's
Merk
TRIUMPH





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies