3 & 4
MEI 2025

KTM

Exposantenlijst 2024

KTM

ONZE MERKWAARDEN

PURITY

Kenmerkend voor elke KTM zijn het pure design en de compromisloze functionaliteit die kenmerkend zijn voor de pure READY TO RACE-mentaliteit. Rijden, recht vooruit kijken - de rest doet er niet toe. Pak het vermogen en de prestaties vast en laat ze de vrije loop, zonder afleiding. Geen centimeter of kilo is te veel - hij heeft alles wat je nodig hebt voor een uitzonderlijke rit. Dit is pure optimalisatie, want alleen het essentiële is behouden.

PERFORMANCE

Prestaties zijn het centrale element van een motorfiets. Het is wat je hart sneller doet kloppen telkens als je start en wat al je zintuigen in overdrive zet. De pupillen verwijden zich, de hartslag stijgt en je verkeert in een staat van maximale alertheid: welkom in de wereld van hyperrealiteit. PERFORMANCE is de hoeksteen van KTM's READY TO RACE-filosofie. Zonder uitzonderlijke PRESTATIES is een overwinning uitgesloten.

ADVENTURE

Het is de dorst naar verkenning die ons uit onze comfortzone drijft. Het verlangen naar ADVENTURE drijft ons ertoe te ontdekken wat er achter de horizon ligt. Voor KTM is ADVENTURE een uitdaging waarbij we onze eigen grenzen verkennen en onze krachten aanspreken. Het is een sprong in het onbekende die grote mentale kracht vereist. Dus waar wacht je nog op?

EXTREME

EXTREME omstandigheden leggen sterke en zwakke punten bloot en onthullen het buitengewone. De toewijding van KTM om het leven tot het EXTREME te leven en EXTREME motorfietsen te bouwen, zorgt ervoor dat elke KTM intense emoties en sensatie levert.

Website
Productgroep
Motorcycle brands
Merk
KTM
Website Catalogus
Productgroep
Motorcycle brands
Foto's
Merk
KTM





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies