4 & 5
MEI 2024

 

BACKTRAIL

Met uw motor op reis gaan naar die ene fantastische bestemming... dat is waar het bij BackTrail allemaal om te doen is. Mensen warm maken en voorbereiden op die motorreis waar al zo lang van gedroomd wordt. Of je nu in een groep met je motor op avontuur wil trekken of je eerder alleen de wereld wil verkennen bij BackTrail bieden we je steeds een combinatie van fun, avontuur, techniek en skills aan om jou hiervoor klaar te stomen. Voor zowel de onroad piloot als de beginnende en ervaren offroad piloten kan bij BackTrail die juiste training of reis vinden!

Wil je je eerste stappen zetten als motorrijder naar het offroad rijden of heb je reeds enige offroad-ervaring achter de rug hebben, bij ons vind je steeds je gading in ons aanbod trainingen. De skills worden je aangeleerd door een BMW gecertifieerde offroad instructeur waar BMW Motorrad garant staat voor de kennis, de kwaliteit en de begeleiding.

Ben je eerder op zoek naar die avontuurlijke offroad trip op je motor dan biedt BackTrail per moeilijkheidsgraad en obv level of adventure verschillende bestemmingen aan die al dan niet met partner ondernomen kunnen worden. Experience the passion of offroad riding and adventure travelling...

Blijf je liever op de baan en word je helemaal gek van kronkelende bergbaantjes? Neem dan even een kijkje naar ons aanbod van Onroad Reizen al dan niet in samenwerking met een erkende BMW Dealer!

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies